15september

5 JAAR!!!

HOERA...We zijn jarig!!!

5 jaar geleden opende Mani|Pedi & beauty haar deuren. In de afgelopen jaren hebben we een grote vaste klantenkring op gebouwd. Graag wil ik deze ontzettend lieve mensen bedanken voor hun jaren lange vertrouwen in ons. Daarnaast krijgen we nog dagelijks nieuwe klanten binnen, die weer blij naar buiten lopen. Veel klanten komen inmiddels voor ons hele beauty assortiment. Kwamen ze voor de eerste keer alleen voor een pedicure, komen ze nu ook voor een gezichtsbehandeling en laten ze ook maar gelijk hun handen lekker verzorgen. Inmiddels zijn wij 6 dagen per week open. Ji Sun is op de woensdag de hele dag aan het werk. Wij proberen zoveel mogelijk de nieuwste trends te volgen. Zo hebben wij nu nieuw in de salon de Lash Lift. Dit is de opvolger van wimper extentions. In plaats van wimpers te plakken, krullen en desgewenst verven wij de natuurlijke wimpers, waardoor je blik veel meer open en fris oogt. En om het helemaal af te maken verkopen wij nu ook Revitalash wimper serum om je wimpers te verzorgen en nog langer en voller te maken. Kijk voor meer informatie over deze behandeling bij Lash Lift op de website of bel ons 023-5510044

Wie jarig is trakteert! Daarom hebben wij voor iedere klant een cadeautje. Maak online een afspraak of kom langs. Natuurlijk wel zo lang de voorraad strekt. Tot snel!

Liefs,

Anouk, Ji Sun & Laura

11september

WOENSDAG's ZIJN WE NU OOK OPEN!

Vanaf 13 september 2017 is Mani|Pedi & beauty ook de hele dag op woensdag open!

ji Sun staat dan van 10.00 tot 18.00 voor je klaar. Wanneer je online een afspraak inplant zul je een specialiste moeten selecteren. daarna kun je precies zien welke behandelingen je bij de geselecteerde specialiste kunt plannen. 

Naast nieuwe openingstijden hebben we ook een nieuwe behandeling op gebied van wimpers! 

De opvolger van wimper extentions is de LVL LASH LIFT (Lash volume Lift) is een wimper behandeling die je eigen wimpers krult en langer doet lijken. Deze behandeling is voor mensen die geen wimperextensions kunnen of willen dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft!

Voordelen:

* Blijft 8 tot 12 weken zitten.

* Je hebt geen mascara of wimperkrultang meer nodig.

* Je blik ziet er frisser en stralender uit en je ogen lijken groter.

* Is absoluut onschadelijk voor je eigen wimpers.

* Is ideaal voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat

* Is bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

* Je kan gewoon wrijven in je ogen

 FAQ

Wat is het verschil tussen Lash Lift en wimperpermanent?

Een Lash Lift behandeling is beslist niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden. Bij Lash Lift wordt er gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde siliconen pads. Lash Lift is totaal niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt? 

* Bij een allergie voor wimperextensions of de lijm die bij extensions gebruikt wordt.

* Voor zeer rechte wimpers, of andere wimper afwijkingen

* Geschikt voor mensen met lange en korte wimpers.

 Je kunt GEEN Lash Lift behandeling ondergaan wannneer je:

• extreem korte of extreem fijne wimpers hebt.

• een ooginfectie hebt, bijv."pink eye" of "een strontje”.

• je wimpers zijn uitgevallen als gevolg van Alopecia of chemotherapie.

• in het verleden last hebt gehad van extreem haaruitval.

• zwanger bent

• borstvoeding geeft.

• lijdt aan conjunctivitis (oogontsteking).


Is het schadelijk voor je eigen wimpers?

De behandeling is 100% veilig voor je eigen wimpers. Ze worden er niet slapper of dunner van.

De producten die tijdens de lash lift behandeling gebruikt worden raken de huid niet aan .

Doet het pijn? De behandeling is geheel pijnloos. De meeste mensen vallen zelfs in slaap tijdens de treatment.

Hoe lang blijft het zitten en wanneer kan ik weer een herhalingsafspraak maken? Het blijft ongeveer 8 tot 12 weken zitten.Voor het beste resultaat adviseren wij je aan om elke 2,5 maand of 3 maanden de behandeling te herhalen 

Hoe lang duurt een afspraak? De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. 

Opmerkingen: Contactlenzen dienen voorafgaand aan de behandeling te worden verwijdert. 

Prijs Een Lash Lift behandeling inclusief verven: €65. Een Lash Lift behandeling exclusief verven : €60

 AFTER CARE 

*Voor de eerste 24 uur

* Gebruik geen water

* Wrijf niet in je wimpers

* Geen mascara

* Geen sauna

* Niet zwemmen

 Na 24 uur

* Gebruik dagelijks voedende serum mascara (€25)

* Kam elke dag je wimpers omhoog

 

28maart

Help...Welke behandeling moet ik kiezen???

Help...Welke behandeling moet ik kiezen???

Het blote voeten seizoen zit er weer aan zit te komen! Omdat ik merk dat men het vaak moeilijk vind om de juiste behandeling te kiezen, zal ik hier in het kort uitleggen welke behandeling  je wanneer het beste kan kiezen. Daarnaast zal ik ook nog een paar tips geven.

 

Bijna elke klant die bij ons komt voor een pedicure begint met zich te excuseren van haar of zijn voeten. Teksten als "ik heb er de hele winter niets aan gedaan" of "ik heb de meest verschrikkelijke voeten ooit" zijn bijna standaard. Ik zal jullie een geheimpje verklappen. Het kan altijd erger. Dus je hoeft je bij ons niet te schamen. Al onze pedicure behandelingen worden gegeven in de massagestoelen, hierbij worden je rug en bovenbenen gemasseerd en zit je met je voeten in een whirlpool. 

 

*Mani|Pedi to Go

Als je bij ons een Mani|Pedi to go boekt dan is dit een behandeling van 30 minuten. Je moet dit zien als onderhoudsbeurt voor je handen en voeten. Dus als je regelmatig een manicure en pedicure laat doen dan kom je hier mee weg. Deze behandeling is zonder lakken. 

 

*Mani|Pedi deLuxe

Wil je een uitgebreidere behandeling voor je handen en voeten dan boek je de Mani|Pedi deLuxe. Dit is een 60 minuten onderhoudsbeurt. Dus als je een klein beetje eelt hebt en verder geen problemen als ingegroeide nagels, likdoorns of echt serieus eelt dan volstaat deze behandeling. Dit is met scrub voor handen en voeten uiteraard ook met lakken van handen en voeten. 

 

*High Heel Treatment

Wil je alleen je voeten laten doen en ze zijn in een oké conditie (zoals bij de Mani|Pedi's staat omschreven) dan kies je de High Heel treatment. Deze behandeling duurt 30 minuten en is met lakken. 

 

*High Heel Super deLuxe 

Heb je echt last van veel eelt, likdoorns, ingegroeide nagel, etc dan heb ik daar meer tijd voor nodig om je van deze problemen af te helpen. Daarom hebben wij ook de High Heel Super deLuxe. Deze behandeling duurt 60 minuten. In deze tijd gaan wij echt grondig te werk om te zorgen dat jij weer op wolkjes loopt. Uiteraard lakken wij ook nog je nagels. Twijfel je of je aan deze eisen voldoet, boek dan bij voorkeur deze uursbehandeling. Mocht het zo zijn dat ik wel binnen een half uur klaar ben, dan betaal je ook gewoon voor een half uur. 

 

*Dermalogica Intensive Spa leg & foot treatment.

Wil je meer aandacht voor de huid van je voeten en onderbenen dan kies je de Dermalogica Intensive Spa leg & foot treatment. In deze 60 minuten behandeling werken wij uitsluitend met Dermalogica producten en zorgen wij er voor dat de huid van je voeten en onderbenen er weer gezond en stralend uitzien. Door het verwijderen van dode huidcellen, het herstellen van de vochtbalans, en het voeden van de huid doormiddel van een pakking. Uiteraard zit hier ook voetverzorging bij. Dit is echt een 'Ready for the Summer' treatment. 

 

Dan nu nog wat tips...

Tip 1. 

Als je last van kloven hebt en hebt de verwachting dat wij je kloven kunnen wegsnijden, dan moet ik je teleurstellen. Helaas werkt ons lichaam niet zo. Eelt is verhoornde huid. Wanneer je huid barst heb je een kloof. Dan zit er te weinig vocht in de huid. Zie het als een stuk uitgedroogde grond. Als je daar in een keer een emmer water overheen gooit, loopt het alle kanten op en de scheuren zijn niet weg. Als je steeds een beetje water zou geven, dan zie je de grond weer zacht worden. Zo werkt het ook met de huid. Gebruik iedere dag minimaal 1x per dag een voetencrème (bijv. De Heel repair bij kloven en hele droge huid €10,95) of de voetlotion (feet & leg lotion €19,95). Beide zijn bij ons verkrijgbaar. 

Tip 2. 

Gebruik een paar keer per week een voetvijl onder de douche of in bad. (Hangt er natuurlijk wel een beetje van af hoeveel eelt je hebt). Haal de natte vijl aan het einde van je douche/bad beurt even zachtjes langs de ruwe plekjes. Zo voorkom je kloven en grote hoeveelheden eelt. 

Tip 3.

Wil je je teennagels gelakt 

hebben, hou er dan rekening mee dat dit bij ons ongeveer 20 minuten moet drogen. Is het slipper weer, neem dan je slippers mee dan kun je gaan wanneer je wilt. 

Tip 4. 

Mocht je wel je nagels gelakt willen hebben, maar geen tijd om te wachten tot het droog is. Kies dan voor CND Shellac. Dit is gellak, droogt in de lamp en is daarna gelijk droog. Blijft op je tenen wel 6 weken zitten en op je handen 2 weken. Dit zit niet bij de behandelingen inbegrepen omdat dit een op zich staande behandeling is. 

 

Op onze website www.manipedi-en-beauty.nl kun je alles lezen over onze behandelingen en prijzen. Je kan dan ook gelijk online je afspraak inplannen. 

Ik hoop je snel te zien in de Schagchelstraat voor een van onze treatments. 

 

  Mani Pedi's Have Broken the Gender Barrier...