28februari

Gebruikt u wel de juiste verzorgingsproducten?

Gebruikt u wel de juiste verzorgingsproducten? 

Bent u nog steeds op zoek naar de juiste dag- of nachtcreme, masker of een goed reinigingsproduct?  

Voelt uw huid ook na gebruik van uw verzorgingsproduct ‘trekkerig’ of ‘vet’ aan? Heeft u al van alles geprobeerd en hét nog steeds niet gevonden? Laat u dan Face Mappen op 14  maart a.s. Op deze dag kunt u geheel gratis en ongedwongen een huidanalyse en thuisadvies krijgen. U kunt de producten voelen, ruiken en proberen in de skin bar en bij aankoop van 2 dermalogica producten krijgt u een gratis Microzone treatment kado.

 

 

 

Hoe weet ik of ik de juiste producten voor mijn huid gebruik?  

Bij het uitkiezen van een goede moisturizer kun je je laten verleiden door een mooie verpakking, een lekkere geur of door een goed verkoopgesprek. Maar is er wel eens goed gekeken naar uw huidconditie?  

 

Wat is Face Mapping? 

Face Mapping is Dermalogica's concept op het gebied van huidanalyse. Bij Face Mapping wordt uw gezicht verdeeld in 14 zones, waarbij elke zone zeer nauwkeurig wordt onderzocht. Deze unieke manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door een Dermalogica skin care professional. Zij geeft u inzicht in uw huidige huidconditie en zal samen met u een gedetailleerd stappenplan opzetten op grond waarvan we uw huid zeer specifiek kunnen behandelen en verzorgen. Face Mapping is speciaal ontwikkeld door ‘The International Dermal Institute' en bestaat uit een korte maar totale huidanalyse van het gelaat. Face Mapping is gratis en biedt specifieke oplossingen voor huidproblemen zodat u niet meer zelf hoeft te raden wat uw huid nodig heeft.

 

Mani|Pedi & beauty goes Dermalogica!!

Mani|Pedi & beauty is sinds kort een gecertificeerd Dermalogica Skin Care Center. Wij zijn daardoor nog beter in staat om uw huid er gezond en stralend uit te laten zien. Op 14 maart kunt u kennis maken met de filosofie en producten van Dermalogica. Uiteraard kunt u ook op een andere dag langskomen voor een Face Mapping en om de producten van Dermalogica te proberen in de Skin Bar. 

 

Kom jij ook op vrijdag 14 maart naar de Mani|Pedi & beauty Face Mappingdag? Schrijf je dan in en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 023-5510044