31januari

Veranderingen bij Mani|Pedi & beauty

Neemt u alstublieft even de tijd om dit artikel te lezen om verrassingen te voorkomen.

Per 1 februari 2018 zullen wij (na 5 jaar) onze prijzen moeten aanpassen en een prijsverhoging moeten doorvoeren. In verband met prijsstijgingen van inkoopprijzen van de producten waarmee wij werken, educatie en vaste lasten komen wij hier helaas niet meer onderuit. Wij hebben de minimale verhoging doorgevoerd. Ook zullen er behandelingen veranderen en verdwijnen. 

 

 

·        Mani|Pedi DeLuxe

In deze treatment zal de pedicure veranderen in een Spa pedicure. Eelt wordt dan verwijderd met de voetvijl. Heb je veel eelt of andere voetproblemen dan kun je kiezen voor een pedi30 (30 min.) of een pedi60 (60 min.) Als je bij een pedi30 of pedi60 ook een manicure wilt dan kun je dit los bij boeken.

·        High Heel Treatment, High Heel Super DeLuxe en High Heel + Shellac

De High Heel Treatments veranderen in Pedi30 (30 min.) en Pedi60 (60 min.). Dit zijn volledige pedicure behandelingen en zullen al uw voetproblemen aangepakt worden, en indien gewenst nagels gelakt met nagellak. Al naar gelang de voetproblemen kiest u voor een 30 of 60 minuten behandeling. Kiest u voor een pedi60 en het blijkt dat wij uw voeten in 30 minuten kunnen behandelen dan betaald u ook voor 30 minuten. Kiest u voor 30 minuten en het blijkt dat het niet genoeg tijd is om alles te behandelen dan zullen wij een keuze moeten maken. Mocht het mogelijk zijn in onze agenda dan kunnen wij in overleg de behandeling naar een pedi60 upgraden. Lukt het qua tijd niet, dan zullen wij een keuze moeten maken om bijvoorbeeld het lakken van de nagels achterwegen te laten. De High Heel + Shellac zal veranderen in de Pedi30 +Shellac (50min) en Pedi60 +Shellac (80 min).

Facials

De gezichtsbehandelingen gaan best drastisch veranderen. Dit is een verandering die door Dermalogica Worldwide is opgelegd. Wereldwijd zullen de gezichtsbehandelingen op de nieuwe manier worden uitgevoerd. Wij moeten hier dus in participeren. De keuze in behandelingen wordt allemaal wat eenvoudiger gemaakt. Terwijl de behandelingen geavanceerder en effectiever worden. De facial de luxe, Facial to Go, Active Resurface 35 Peeling, Biosurface Peel en de Microzone treatment zullen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de ProSkin30, ProSkin30 Expert Active, ProSkin60 en de ProSkin60 Expert Active. In de behandelingen wordt gewerkt met modules. Elke module duurt 10 minuten. Minimaal 3 (30 minuten) maximaal 6 (60 minuten) modules. De modules zijn:

1.      Dubbele Reiniging Elke Dermalogica behandeling begint met de dubbele reinigingsroutine. De huid wordt eerst gereinigd met PreCleanse. Na aanleiding van de Facemap (huidanalyse) die na de eerste reiniging gemaakt wordt, kiezen wij de geschikte cleanser voor jouw huid. Hierna gaan we door met de andere modules.

2.      Exfoliatie Deze module is geweldig om te selecteren wanneer je je zorgen maakt over huidveroudering, hyperpigmentatie, ruwe en/of doffe huid.

3.      Extracties Als je verstoppingen en comedonen (mee-eters) ziet op je huid is het aan te raden om deze module te kiezen.

4.      Touch therapie Een van de meest ontspannende onderdelen van een gezichtsbehandeling is de massage. Een massage draagt bij aan het verlagen van stress, de afvoer van afvalstoffen, verbeterde bloedcirculatie en verlicht pijnklachten. Tijdens de massage zal indien gewenst gebruik worden gemaakt van aromatherapie.

5.      DeepTreatment Deze module richt zich intensief op specifieke huidproblemen en –condities van de huid. Dit kan varieren van dehydratatie tot gevoeligheid, maar ook voortijdige huidveroudering. In deze module gebruiken wij de intensieve professionele maskers.

6.      Dermal layering Elke behandeling wordt afgesloten met deze module. Dit is de afsluitende nabehandeling en deze geeft je huid de bekende Dermalogica Glow. Uiteraard wordt de behandeling afgesloten met een SPF of nachtverzorging.

ProSkin30 (3 modules 45 min. €49,-)

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt laten verwijderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie-en wensen. Deze behandeling bestaat uit 3 modules waarbij module 1 en 6 altijd zullen worden uitgevoerd. De keus voor module 3 zullen wij in overleg met u kiezen.

ProSkin30 Expert Active (45 min. €69,-)

Deze Expert behandeling gaat een flinke stap verder. Doordat er gewerkt wordt met de professionele IonActive serums of Dermalogica BioSurface Peel. Deze hoogwaardige behandeling of peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering, dehydratatie en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Indien nodig (en mogelijk) zal er apparatuur ingezet worden om de behandeling naar een hoger level te brengen. Bij de ProSkin30 staan ivm de intensiviteit van de behandeling de modules vast, en zijn Add-on’s niet mogelijk. Lees meer over de Biosurface Peel  behandeling op onze website bij treatments/biosurfacepeel.

ProSkin60 (6 modules 75 min. €89,-)

Een uitgebreide 6 module gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Facemapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt indien nodig en mogelijk gebruik gemaakt van apparatuur.

ProSkin60 Active Expert (6 modules 75 min. €100,-)

Deze uitgebreide 6 module Expert behandeling gaat een flinke stap verder en daardoor geschikt voor de gevorderde Dermalogica klant. Doordat er gewerkt wordt met de professionele IonActive serums in combinatie met apparatuur wordt het hoogst haalbare resultaat bereikt. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Facemapping huidanalyse.

Add on’s Wil je tijdens je gezichtsbehandeling nog geëpileerd, geverfd of geharst worden dan kun je dit als add on bij boeken. Wij zullen hiervoor dan extra tijd bij je behandeling reserveren.